LILLARÅA

Mikkel Jönsson är som hantverkare var förr i tiden, han är lyhörd, förstår kundens behov, håller tider och priser och är mycket lätt att få kontakt med. Han har hjälpt mig att sätta upp min butiks interiör och resultatet blev både funktionellt , snyggt och prisvärt!


Sara Bexdal

Ägare till Lilla Råa , Hässleholm

Hej Mike,

Hoppas det går bra för dig och din företag, för att du är en riktigt duktig och trevlig snickare. Önskar dig allt gott. Med vänliga


Hälsningar

Bogdana Delerin

Produktionsledare

Från en glad kund i Svenstorp

I forbindelse med en forsikringssag gjorde vi Mikkel Jönsson Snickeri & Interiör AB ansvarlige for at udarbejde en vurdering til forsikringsselskabet, samt efterfølgende at forestå arbejdet. Taget blev lagt om – incl. lægning af nyt undertag, isoleringen blev forbedret, der blev etableret en trappe til loftet m.m. Arbejdet blev gennemført til vores fulde tilfredshed. Herudover har vi anvendt Mikkel Jönsson Snickeri & Interiör AB til decideret snedkerarbejde – og alt er blevet udført nydeligt. og samtlige aftaler er blevet overholdt. Vi er meget tilfredse med Mikkel’s arbejde og da samtlige aftaler er blevet overholdt, vil vi helt sikkert benytte ham fremover.


Peter Kjersgaard Rasmussen og Susanne Bonnesen Kopralsvägen i Svenstorp.

Från en husägare i Hässleholm

Som husägare småbarnsföräldrar, hundägare och heltidsarbetande är det inte alltid möjligt att genomföra de byggprojekt man så länge diskuterat och drömt om. Mikkel på Mikkel Jönsson Snickeri & Interiör AB hjälpte oss på ett fantastiskt sätt med såväl design, materialval som uppförande av staket. Arbetet genomfördes med stor finess, med sinne för detaljer, i tid och arbetsplatsen lämnades alltid i avstädat skick. Vi rekommenderar Mikkel och hans team.


Johan & Lena på Hövändarvägen i Hässleholm.

Schröder HG

Vi på Schröder HG har anlitat Mikkel (Mikkel Jönsson Snickeri & Interiör AB) En del gånger under 2 års tid. Under denna tiden har vi endast fått positiv respons, såväl som ifrån kunder som hos våra medarbetare. Mikkel arbetar effektivt och är otroligt noggrann. Samtidigt är han väldigt flexibel om arbetssituationen skulle förändras. Han håller tider och håller snyggt och rent runt arbetsplatsen.

Vi på Schröder HG rekommenderar Mikkel varmt till andra kunder och kommer själva att fortsätta anlita Mikkel till framtida projekt.


Tim Schröder

Input Interiör

Vi på Input Interiör arbetar på flertalet orter runt om i landet. Ibland har vi långt att åka och

Med kort varsel och med största skicklighet har Mikkel (Mikkel Jönsson Snickeri & Interiör AB) gj Flertalet gånger har vi behövt hjälp med kort varsel och ställts inför uppgifter som kräver specials Vi rekommenderar Mikkel både för servicekänslan samt för den skicklighet och noggrannhet som de löst


Som sagt tusen tack för all hjälp på Tingsrätten.

Ha det toppen!

Med vänliga hälsningar
Caroline Petersson